Luchthavenvervoer bij Geukes Taxi

Het Luchthavenvervoer betreft bij Geukes Taxi rechtstreeks vervoer, er worden geen combinaties gemaakt met andere passagiers. Uiteraard staat het de klant vrij om op meerdere adressen passagiers op te halen.

Gereduceerde tarieven
Voor het luchthavenvervoer gelden bij Geukes Taxi gereduceerde tarieven. Neemt u bij interesse contact op met uw regio om te informeren naar de prijs van een taxirit naar de door u gewenste luchthaven. Voor luchthavenvervoer rijden we uitsluitend met een privé taxi en bieden GEEN gecombineerde dienstverlening aan. 

Wagens
In verband met de veelvoud aan bagage adviseren we om niet meer dan 3 personen in een 4 persoonswagen te plannen. Het is dan wenselijk om een 8-persoons taxibus te reserveren. Zo weet u zeker dat alle bagage ook daadwerkelijk mee kan.

Ritten naar een luchthaven
Gelieve deze bijtijds te reserveren, zodat we dit tijdig kunnen verwerken in onze planning. Houdt u rekening met de files tijdens de spits.

Ritten vanaf een luchthaven
Voor ritten vanaf een luchthaven dienen de gegevens per e-mail aangemeld te worden. Om te voorkomen dat er geen miscommunicatie ontstaat over de spelling van namen en vluchtnummers.

Graag de volgende gegevens doorgeven:

- datum en tijdstip aankomst vlucht;
- vluchtnummer;
- aantal passagiers;
- namen van de passagiers;
- bestemming.


Schiphol meetingpoint

Op Schiphol maken we gebruik van het Meeting point, wat zich op Schiphol Plaza bevindt en 24 uur per dag geopend is. Hier treft u ons binnen 1 uur na landingstijd. De chauffeur is herkenbaar door het logo van Geukes Taxi voor zich te houden. Zie onderstaande plattegrond en afbeelding van het Meeting point.

Foto meetingpoint
Meetingpoint plattegrond Schiphol