Geukes Opleiding Centrum

Het Geukes Opleiding Centrum verzorgt vakgerichte opleidingen. Chauffeurs vormen het gezicht van een taxibedrijf. Een goede vakgerichte opleiding is daarvan een wezenlijk onderdeel. We verzorgen opleiding voor chauffeurs die later werkzaam worden voor andere taxibedrijven maar ook intern bij Geukes Taxi aan de slag gaan.

Er zijn in Nederland veel aanbieders van taxiopleidingen, velen combineren dit naast het geven van andere (rij)opleidingen. Geukes Opleiding Centrum combineert de jarenlange ervaring binnen de branche met de wettelijk vereiste opleidingseisen. Dit betekent in de praktijk dat er ook aandacht wordt gegeven aan onderdelen die in de praktijk zeer nuttig blijken te zijn, maar die onderbelicht blijven in de huidige basisopleiding.

Ruime ervaring en persoonlijke begeleiding

Geukes Opleidings Centrum verzorgt diverse vakgerichte opleidingen. Onze opleiders hebben ruime ervaring in de taxibranche. Vooral de persoonlijke begeleiding spreekt cliŽnten aan. Diverse collega-bedrijven en gemeentes en re-integratie bedrijven hebben hun weg naar het Geukes Opleidings Centrum al gevonden. Wanneer mogen we u verwelkomen?

TX-Keurmerk

Voor bedrijven die TX-Keurmerk gecertificeerd zijn, gelden aanvullende opleidingseisen voor hun chauffeurs. Omdat Geukes Taxi zelf in het bezit is van het TX-Keurmerk zijn wij altijd op de hoogte van de meest recente opleidingseisen die dit keurmerk stelt aan chauffeurs.

De opleidingen

We bieden u de volgende vakgerichte opleidingen aan:

∑ Basisopleiding Taxichauffeur (keuze: Zelfstandig of met Begeleiding)
∑ Training Sociale Vaardigheden
∑ Training Doelgroepenvervoer
∑ TX keur bedrijfscursus
. Ondernemersdiploma taxi

Neem voor een vrijblijvende offerte contact op met mevrouw den Boer via e-mail op